Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Ανακοινώνεται πακέτο Γιούνκερ για την Ανθρωπιστική Κρίση στην Ελλάδα.

by petrosdiver.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης σε δηλώσεις του σήμερα το πρωί, αναφέρθηκε στο πακέτο Γιούνκερ, το πακέτο δηλ. για την ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα. 
Επισήμανε ότι είναι μέσα στις προθέσεις του πρόεδρου της Κομισιόν να γίνει ακόμη και σήμερα η ανακοίνωσή του και να γίνει άμεσα εφαρμοστέο. 
Διευκρίνησε ότι πρόκειται για  χρηματοδότηση που είχε συμφωνηθεί στην συνάντηση που είχε προ ημερών στις Βρυξέλλες ο κ. Τσίπρας με τον κ. Γιούνκερ. 
Στην ίδια συνάντηση είχε επίσης αποφασιστεί η άμεση συγκρότηση ειδικής ομάδας, αποτελούμενη από υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη και στελέχη της προεδρίας της Κομισιόν για τον  συντονισμό των ενεργειών που θα κατευθύνουν και θα αξιοποιήσουν τους πόρους που θα διατεθούν από: 
– Το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης,τα Ευρωπαϊκό Κοινωνικό ταμείο, την Πρωτοβουλία για την Απασχόληση των Νέων  και το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους
Τέλος να επισημάνω ότι η δημιουργία και χορήγηση αυτού του πακέτου βοήθειας για την ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα, αποτελεί την πλέον επίσημη παραδοχή της Κομισιόν (πιο επίσημη δεν γίνεται), οτι οι πολιτικές λιτότητας που εφαρμόστηκαν στην Ελλάδα απέτυχαν παταγωδώς.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...