Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΘΡΙΑΜΒΟΣ της Δημοκρατίας!! Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ!!!!

Mπορεί να λύσαξαν τα γερμανόσκυλα και οι άλλοι μαλακοπίτουρες της ΕΕ, μπορεί να έβγαλαν καντίλες και λοιπά εξανθήματα οι του μαύρου μετώπου,  αλλά τελικά "Πέρασε" τις πρώτες πρωινές ώρες, από τη Βουλή, το νομοσχέδιο που αφορά στην επανίδρυση της ΕΡΤ.
Υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισαν οι ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.«Όχι» ψήφισαν η ΝΔ, το Ποτάμι το ΠΑΣΟΚ και η Χρυσή Αυγή, ενώ «παρών» δήλωσετο ΚΚΕ.
Για το νομοσχέδιο για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς επεσήμανε την «ρητή προσθήκη» που υποχρεώνει την κυβέρνηση να επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ3 με διοικούσα επιτροπή, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως μπορεί να γίνει ένα κανάλι που αναδεικνύει τα θέματα της Περιφέρειας και για το οποίο θα είμαστε όλοι υπερήφανοι.
Ο κ. Παππάς κάλεσε τα κόμματα να ψηφίσουν το νομοσχέδιο, τόνισε πως «ξεκινάει μια καινούργια μέρα για το τηλεοπτικό τοπίο στην Ελλάδα. Η χώρα θα ξαναγίνει ευνομούμενη ως προς τα τηλεοπτικά της. Κι αυτό είναι το πρώτο και σημαντικό μεγάλο βήμα προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που δυστυχώς ακολουθούσαμε τα τελευταία χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...