Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

49 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν να συζητηθεί στην Ολομέλεια το πόρισμα για το χρέος

«Μετά τη δημοσιοποίηση των προκαταρκτικών πορισμάτων της Επιτροπής, προκύπτει ότι το μεγαλύτερο μέρος του δημοσίου χρέους είναι μη νόμιμο, απεχθές, δεν ευθύνεται ο λαός μας για αυτό, και επιπλέον είναι αποτέλεσμα της μετατροπής της κρίσης των ιδιωτικών τραπεζών σε κρίση δημοσίου χρέους της χώρας μας με στόχο, κυρίως την διάσωση των γαλλικών και γερμανικών τραπεζών».
Aυτά υποστηρίζει το 1/3 της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι με επιστολή τους προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, ζητούν να διεξαχθεί συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, επί των αποτελεσμάτων της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος, ούτως ώστε
«να ενισχυθεί η απαίτηση και ο αγώνας της κυβέρνησης και του ελληνικού λαού για διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους».



Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...