Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΠΕΝΤΟΖΑΛΗ

Γράφει ο Πέτρος Βέργος.
Και να φανταστείτε ότι ήταν και "έτοιμοι" να αντιμετωπίσουν την όποια κίνηση της Ελλάδας. Για να μην ξεχνάμε και τις προτροπές του Σόϊμπλε να κάνουμε δημοψήφισμα.  Ευχαριστούμε για την συμβουλή κ. Σόϊμπλε, σας ακούσαμε και το αποφασίσαμε!
Να δούμε τώρα και τις πρώτες αντιδράσεις μέσα από μερικά δημοσιεύματα έτσι για να θαυμάσουμε και την ευρωπαϊκή "ετοιμότητα" σε συνδιασμό με το πεντοζάλη.

Δ.Καμμένος : 260δις εως τώρα οι απώλιες στα ΕυρωΧρηματιστήρια.

BBC: Η ζημιά για την Γερμανία στο 1,5% του ΑΕΠ , στην Ιταλία 2,4% του ΑΕΠ. Στο 1.10 η ισοτιμία  Δολαρίου - Ευρώ/

Business Insider: Το πρωί είχαμε "κατάρρευση" του Ευρώ στις Ασιατικές αγορές.

 

Και κάτι τελευταίο για να καταλάβουμε και από που πηγάζει το μαίνος του Γερμανού ΥΠΟΙΚ, της Μέρκελ και γενικά των Γερμανών απέναντι στην χώρα μας. 

Η Deutsche Bank, η μεγαλύτερη Γερμανική τράπεζα, έχει έκθεση σε τοξικά παράγωγα (κρατήστε την αναπνοή σας) 54,7 τρισεκατομμύρια €! Ναι, καλά το διαβάσατε: τρισεκατομμύρια! Αν το κάνετε δολάρια, είναι 74,7 τρις $ !

Για να καταλάβετε το μέγεθος, το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν (ΑΕΠ) της Γερμανίας είναι 2,74 τρις € και ολόκληρης της Ευρωζώνης 9,6 τρις €. Με άλλα λόγια, λίγο να τη σκουντήσει κάποιος, μπορεί να κάνει μεγάλο, μα πολύ μεγάλο μπαμ πέφτοντας. Και εξακολουθεί να έχει έκθεση σε παράγωγα που περιέχουν Ελληνικά ομόλογα….

Με άλλα λόγια, προσπαθούν να καλύψουν τη δική τους κόπρο του Αυγείου και να καθυστερήσουνε το αναπόφευκτο, πιέζοντας και σκοτώνοντας Έλληνες.

 Για του λόγου το αληθές, δείτε το link http://www.zerohedge.com/news/2014-04-28/elephant-room-deutsche-banks-75-trillion-derivatives-20-times-greater-german-gdp


Δείτε και αυτό: http://www.globalresearch.ca/deutsche-bank-ceos-shown-door-worlds-largest-holder-of-derivatives-in-trouble/5455296

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...