Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Απαίτηση όλων το τέλος της διαφθοράς

by Cassandra

Χρόνος για άλλες καθυστερήσεις δεν υπάρχει.Ο κόσμος θέλει να δει έργα.
Η δικαιολογία έλλειψης χρόνου λόγου των διαπραγματεύσεων έλαβε τέλος.
Απαιτούμε να ξεκινήσει σήμερα κιόλας η πάταξη της διαφθοράς!Πρέπει να πληρώσουν όσοι πλούτιζαν στις πλάτες μας με τις «ευλογίες» των εκάστοτε κυβερνήσεων.

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό Τέρενς Κουίκ με συνέντευξή του στην ΕΡΤ δήλωσε ότι βάζουν τέλος στα εμπόδια που είχαν τεθεί από προηγούμενες κυβερνήσεις,κυρίως γραφειοκρατικά, για την πάταξη της διαφθοράς. «Με τροποποίηση των Νόμων θα ξεπεραστούν».
Αποφασιστικός τόνισε «Θέλουν δεν θέλουν τα πρόστιμα θα τα εισπράξουμε».
Δεν είναι δυνατόν να μην χτυπηθεί το παρεμπόριο, η «ετήσια πληγή» του οποίου η ζημιά για το δημόσιο ανέρχεται σε επτά δισεκατομμύρια ευρώ, όπως και το λαθρεμπόριο καυσίμων, με τροπολογία στο μίνι φορολογικό.
«Το μίνι φορολογικό το οποίο προβλέπει επίσης και τη συμφωνία που έχει γίνει με τους Ελβετούς – αλλά το οποίο θα ισχύσει για όλες τις χώρες – με την οποία όποιος δεν δηλώσει τα μαύρα που έχει βγάλει, τα αφορολόγητα, τα αδήλωτα χρήματα έξω, θα έχει 40% πρόστιμο. Όποιος τα δηλώσει, 21%.
Και να ξέρουν όσοι έχουν αδήλωτα χρήματα, ότι υπάρχει πρόνοια με τα συνεργαζόμενα κράτη.
Ο κ. Κουΐκ είπε ότι η κυβέρνηση γνωρίζει «χιλιάδες λογαριασμούς ανθρώπων, που έχουν καταθέσει χρήματα πάνω από συγκεκριμένα ποσά, ακόμη και μέσα στην Ελλάδα, και τα οποία μπορούμε ανά πάσα στιγμή να τα ερευνήσουμε και τα ερευνούμε»,προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση δεν έχει λόγο αυτήν την στιγμή να αποκαλύψει τις κινήσεις της, διότι, όπως είπε «είναι πολύ πιο έντιμο – αντί να αναγγέλλουμε – να ανακοινώνουμε τι έχουμε κάνει κάθε φορά».



«Τέλος, να κλείσουμε και τις συνοριακές πόρτες του λαθρεμπορίου, γιατί π.χ. έχουμε πάρτι, από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Πάρτι γίνεται, γιατί δεν υπάρχουν στο δρόμο ούτε καν τα τριμελή συνεργεία τα οποία κάνουν τους ελέγχους και που τα αποτελούν εφορία, περιφέρεια και αστυνομία. Σας διαβεβαιώνω ότι εκεί γίνεται ολόκληρη ιστορία», κατέληξε ο κ. Κουΐκ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...