Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Σόιμπλε, Ντάισεμπλουμ πλέον τα μεγάλα αγκάθια. ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ

Μπορεί η Λαγκαρντ να φαίνεται προσωρινά αφοπλισμένη μετά την πίεση ΗΠΑ – Ρωσίας – Αργεντινής και Μπατίστα, αλλά τα δυο μεγάλα αγκάθια στον δρόμο για την λύση παραμένουν ο Σόιμπλε και ο Ντάισεμπλουμ.
Μην ξεχνάμε ότι συνεργος του Παπανδρέου στο έγκλημα του μνημονίου ήταν οι εκπρόσωποι των Γερμανικών, Γαλλικών και Ολλανδικών τραπεζών που ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ το ΔΣ του ταμείου διαβεβαιώνοντας το ότι οι τράπεζες αυτές θα διακρατήσουν το Ελληνικό χρέος. Προκειμένου να πείσουν το ταμείο να μπει στο πρόγραμμα χωρίς αναδιάρθρωση χρέους.
Ποιοί ήταν;
Ο Σόιμπλε και η Λαγκάρντ ως αρμόδιοι υπουργοί και τώρα ο Ντάισεμπλουμ που φροντίζει να οδηγεί τις συνομιλίες σε αδιέξοδο προκειμένου να συγκαλυφθεί το έγκλημα.
Αυτοί οι επίορκοι λοιπόν που βρέθηκαν στις θέσεις ανώτατης ευθύνης, διόλου τυχαία, είναι οι ίδιοι που επιδιώκουν να μην βρεθεί λύση ωστε να συγκαλυφθεί το μεγάλο έγκλημα πάνω στα ερείπια της Ελλάδας.
Αυτοί οι ίδιοι φρόντισαν να κρατήσουν δέσμιο τον Γιουνκέρ με το σκάνδαλο Luxleaks για το οποίο εχει προσωρινά συγχωροχάρτι ώστε να ειναι εκβιαζόμενος.
Οι ευθύνες τους ειναι σε επίπεδο φυσικών προσώπων γι’ αυτό και η εγκληματική συμπεριφορά τους.
Ας αποφασίσει η Ευρώπη εάν είναι στο καταστατικό της να διοικείται από εγκληματίες.
Η κατάσταση πάντως δεν επιτρέπει αισιοδοξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...