Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Παρεμβαση Παπαδημούλη για Τσίπρα

ΣΧΟΛΙΟ:petrosdiver 
  Προέχει κ. Παπαδημούλη να γίνετε σεβαστή η ετυμηγορία του Ελληνικού λαού που στις 25 του Γενάρη γύρισε την πλάτη στην διαφθορά, στην διαπλοκή, στο σάπιο πολιτικό σύστημα που έφερε τα μνημόνια και έβαλε εσάς στην εξουσία να εφαρμόσετε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. .
Προέχει κ. Παπαδημούλη να γίνετε σεβαστό το 62% του Ελληνικού λαού που είπε ΟΧΙ στη λιτοτητα, ΟΧΙ στα μνημόνια.
Αν ΔΕΝ ΤΟ ΈΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, η απόφαση του λαού είναι πέρα και πάνω από τον κάθε Τσίπρα, πέρα και πάνω απο τον κάθε ΣΥΡΙΖΑ πέρα και πάνω από τον καθένα.
Η απόφαση του Δημοψηφίσματος, αυτό το τεράστιο ΟΧΙ αποτελεί την βούληση του Ελληνικού λαού, αποτελεί την επιτομή της Δημοκρατίας που η συγκυβέρνηση καλείται να το εφαρμόσει …μόνο αυτό και τίποτε άλλο.
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ κ. Παπαδημούλη;;;;;;;;;;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...