Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Φεύγει πανικόβλητος ο Γεωργίου από την ΕΛΣΤΑΤ! Πουλάει φούμαρα ότι δήθεν «αποχωρεί οικειοθελώς»

Πανικόβλητος αποχωρεί ο Γεωργίου από την ΕΛΣΤΑΤ αλλά επέλεξε να ρίξει πίσω του μελάνι χρησιμοποιώντας ξένο δίκτυο. Δηλώνει μάλιστα ότι «δεν αποδέχεται τυχόν παράταση της θητείας του» και φεύγει οικειοθελώς! Αυτό την στιγμή που η υπογραφή για την απομάκρυνση του έχει μπει εδώ και βδομάδες.
Φυσικό είναι να αποχωρεί πανικόβλητος ο Γεωργίου αφού γνωρίζει τι τον περιμένει παρά τις απέλπιδες προσπάθειες για να τον φυγαδεύσουν. Η εμφάνιση του δε στα ξεχνά μέσα αποσκοπεί στο να εμφανίσει την επερχόμενη δίωξη του ως πράξη απείθειας της Ελλάδας. Που να ‘ξερε… Δεν θα τον σώσει η Ολλανδία αυτή την φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...