Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΝΑΥΑΓΙΟ η προσπάθεια για κοινή κάθοδο Φώφης - Γιώργου Παπανδρέου. Δεν εμπιστεύεται το πασοκ ούτε ο ΓΑΠ

by kalinda 

Επιστολές με βαριά λόγια αντάλλαξαν Γιώργος Παπανδρέου και Φώφη Γεννηματά με αποτέλεσμα να μη καταφέρουν να συμφωνήσουν σε κοινή κάθοδο στις εκλογές!

Την απαίτηση να διαλυθεί το ΚΙΔΗΣΟ και να μην είναι ο ίδιος υποψήφιος, υποστηρίζει ο Γιώργος Παπανδρέου ότι τού ζήτησε η Φώφη Γεννηματά σε επιστολή που έστειλε στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ως απάντηση στην ανακοίνωση της  της Χαριλάου Τρικούπη ότι «θα έπρεπε να προχωρήσει σε υπερβατική κίνηση για να κλείσει το ρήγμα που προκάλεσε με την ίδρυση του ΚΙΔΗΣΟ».
Ο Γιώργος Παπανδρέου προσθέτει: «Με χαρά ακούσαμε να ανακοινώνεις την Κυριακή 23 Αυγούστου, ότι συμμερίζεσαι τις ίδιες απόψεις και βρίσκεις αναγκαία τη συμπόρευση κομμάτων, κινήσεων και προσωπικοτήτων του προοδευτικού χώρου. Η έναρξη διαλόγου δημιούργησε εύλογες προσδοκίες σε ένα ευδιάκριτο τμήμα των πολιτών. Διαπιστώσαμε, δυστυχώς, από την επόμενη ημέρα ότι σειρά στελεχών του ΠΑΣΟΚ τάχθηκαν δημοσίως εναντίον της θετικής αυτής στάσης. Στις μεταξύ μας επικοινωνίες διαπίστωσα ότι τους ίδιους όρους για τη διάλυση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και τον δικό μου αποκλεισμό, έθεσες και εσύ προσωπικά προκειμένου να συνεχιστεί το εγχείρημα. Είναι προφανές ότι τέτοια προαπαιτούμενα δεν βοηθούν στην επιτυχία του διαλόγου, την στιγμή μάλιστα, που σε αυτόν συμμετέχουν και άλλα κόμματα τα οποία δεν θα έπρεπε να τα αγνοούν».
Ο Γιώργος Παπανδρέου καταλήγει στην επιστολή του προς τη Φώφη Γεννηματά ότι την τελική απόφαση του Κινήματος μας δεν θα λάβει ο ίδιος, αλλά η Συνδιάσκεψη του ΚΙΔΗΣΟ που συνέρχεται το Σάββατο 29 Αυγούστου.

Για όσους σκεφτούν τι μας νοιάζει τι θα κάνουν αυτοί οι δυο η απάντηση είναι πως έτσι το Πασοκ μένει σίγουρα εκτός βουλής και αυτό βοηθάει το πρώτο κόμμα να έρθει πιο κοντά στην αυτοδυναμία!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...