Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Πρόσκληση στην ετήσια γιορτή του Συλλόγου των απανταχού Αμφισσέων «ΤΑ ΣΑΛΩΝΑ»


Σύλλογος των απανταχού Αμφισσέων «ΤΑ ΣΑΛΩΝΑ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Ο σύλλογος των απανταχού Αμφισσέων «Τα Σάλωνα» έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην ετήσια γιορτή της απονομής των βραβείων και επαίνων από τον σύλλογο στους αριστούχους μαθητές της Γ’ τάξης του Γενικού λυκείου και του ΕΠΑΛ που θα λάβει χώρα την 3η Οκτωβρίου, 2015 ημέρα Σάββατο στο πνευματικό κέντρο της Άμφισσας (Πλατεία Ησαία ) και περί ώρα 18:30 (06:30 μ.μ.)

Το πρόγραμμα έχει ως εξής :

΄Εναρξη 06.30 μμ από τους μαθητές του μουσικού σχολείου της ΄Αμφισσας.
Στην συνέχεια θα γίνει απονομή βραβείων / επαίνων, θα συνεχίσουμε με την χορωδία της Ελένης Ιντέρνου και η βραδιά θα κλείσει με την λαική ορχήστρα του Νίκου Παπουτσή η οποία απαρτίζετε με ντόπιους καλλιτέχνες. (Εάν ο καιρός το επιτρέψει η λαική ορχήστρα θα παίξει στην κάτω πλατεία.)
Την εκδήλωση οργανώνει ο Σύλλογος Απανταχού Αμφισσέων «ΤΑ ΣΑΛΩΝΑ».

Θα είναι τιμή μας και χαρά μας να παρευρεθείτε.

Η είσοδος θα είναι δωρεάν.
Για περισσότερες πληροφορίες :

Κων. Καραδήμας 6932 201564

Γεώργιος Στράγκας 6945253242

Κων. Μπάκας 6972996414

Αλεξάνδρα Καραΐσκου/Παυλοστάθη 6977259047

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Αντιπρόεδρος

Κωνσταντίνος Καραδήμας Γεώργιος Στράγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...