Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Τινάζεται στον αέρα το ελληνικό πρωτάθλημα!

Τεράστιο πλήγμα όσον αφορά το κύρος και την αξιοπιστία του αναμένεται να δεχθεί, για μια ακόμα φορά, το ελληνικό πρωτάθλημα το επόμενο διάστημα. Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι δραματικές και να κλονίσουν τη λειτουργία του.
Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του SportDog, είναι παραπάνω από μία οι ΠΑΕ αυτή τη στιγμή που έχουν πνιγεί στα χρέη και, μετά το ναυάγιο για την κεντρική χορηγία του ΟΠΑΠ, αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα βιωσιμότητας.
Σε συνέχεια του αποκλειστικού ρεπορτάζ της 12ης Σεπτεμβρίου, όπου παρουσιάζαμε την κατάσταση που επικρατεί σε συλλόγους που δεν έχουν τους πόρους να αντέξουν την παρουσία τους στη μεγάλη κατηγορία, σήμερα αποκαλύπτουμε ποιες ομάδες ετοιμάζονται να ακολουθήσουν το περυσινό δρόμο του ΟΦΗ και της Νίκης Βόλου.
Το πρώτο ...φαβορί είναι η ομάδα του Πανθρακικού, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα πλήρωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή οφειλή 10.000 ευρώ σε πρώην γκολκίπερ της, γλιτώνοντας την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών. Μάλιστα, εκκρεμεί νέα οφειλή προς τον συγκεκριμένο παίκτη, ενώ υπάρχει άμεσος κίνδυνος ενεργοποίησης αυτής της ποινής από χρωστούμενα και σε άλλον πρώην ξένο άσο της ομάδας. Και, φυσικά, είναι πολύ πιθανό να συμβεί το ίδιο και με παλαιότερους παίκτες.
Όπως εκτιμάται, λοιπόν, η ομάδα της Κομοτηνής πολύ δύσκολα θα αντέξει με αυτά τα δεδομένα και είναι ενδεχομένως θέμα χρόνου να εγκαταλείψει την πρώτη κατηγορία. Το ακόμα πιο θλιβερό, ωστόσο, είναι ότι στην ίδια μοίρα βρίσκονται ακόμα 1-2 σύλλογοι  της Σούπερ Λιγκ που θα ...φλερτάρουν δεδομένα με τον υποβιβασμό τη φετινή σεζόν, με την ομάδα της Καλλονής να αντιμετωπίζει σίγουρα σημαντικές οικονομικές δυσκολίες.
Όπως γίνεται αντιληπτό, αναμένεται η Σούπερ Λιγκ να βιώσει πολύ άσχημες καταστάσεις για δεύτερη συνεχή σεζόν, με ομάδες της που έχουν πολλά προβλήματα, δεν μπορούν να αντέξουν και στην κυριολεξία αφανίζονται στα μέσα της χρονιάς. Απίστευτες καταστάσεις, φυσικά, που δε συμβαίνουν πουθενά αλλού στον κόσμο... 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...