Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ Ομαδικη αποχώρηση δημοσιογράφων απο το MEGA Σε κατάρρευση το κανάλι

by kalinda

Την αποχώρηση γνωστών δημοσιογράφων του Mega προκάλεσε η απόφαση της διοίκησης του καναλιού για περικοπές μισθών 20% μεσοσταθμικά. Πρόκειται για πέντε δημοσιογράφους που δεν συναινούν σε μείωση των αποδοχών τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα τους βρίσκονται ο Γιώργος Σαραντάκος ο οποίος εργάζεται εδώ και 25 χρόνια στο Mega, ο Στρατής Αγγελής, προϊστάμενος του τμήματος διεθνών ειδήσεων, ο Στέλιος Παπαπέτρου, υπεύθυνος για το ρεπορτάζ Εργασίας και Ασφαλιστικό, ο Σωτήρης Τσιομπανούδης και η Κωνσταντίνα Καζαντζή.
Οι περικοπές μισθών που ανακοινώθηκαν στους δημοσιογράφους φθάνουν και τα 500 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...