Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ: 10.000 Έλληνες με κρυφές μεγάλες καταθέσεις σε μια μονο γερμανικη τραπεζα

by Cassandra
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΕΞΙΑΔΗ.

Οι υπουργοί Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και Τρύφων Αλεξιάδης παίρνουν στα χέρια τους τη νέα «λίστα Λαγκάρντ». Οι επαφές τους με τις Γερμανικές Αρχές έβγαλαν «λαυράκι».Κλιμάκιο του υπουργείου Οικονομικών βρίσκεται στο Βούπερταλ για να πάρει στα χέρια του τη λίστα με τους Έλληνες καταθέτες-φοροφυγάδες που έχουν συγκεντρώσει οι γερμανικές Αρχές.
Οι γερμανικές Αρχές έχουν συλλέξει στοιχεία για τραπεζικούς λογαριασμούς που τηρούνται σε χώρες όπως η Ελβετία και το Λιχτενστάιν. Oι εντολές του κ. Αλεξιάδη και του κ.Παπαγγελόπουλου είναι η λίστα μόλις έρθει στην Ελλάδα, να παραδοθεί κατευθείαν από το κλιμάκιο στον οικονομικό Εισαγγελέα.
Αυτή η νέα λίστα έρχεται να προστεθεί στις υπόλοιπες λίστες που έχει στα χέρια του το οικονομικό επιτελείο, όπως η λίστα Λιχτενστάιν, η λίστα Ελλήνων με ακίνητα στο Λονδίνο, η λίστα εμβασμάτων εξωτερικού και φυσικά η «διάσημη» λίστα Λαγκάρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...