Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ «ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ» ΚΥΡΙΕ ΒΑΛΣ;

by Σοφία
Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Μάνουελ Βαλς δήλωσε ότι οι «ακραίοι ισλαμιστές» ετοιμάζουν νέα χτυπήματα (!!!ουάου!!!) και υπάρχει κίνδυνος να χρησιμοποιήσουν και χημικά όπλα!!!


Ο… Γάλλος… πρωθυπουργός μάλλον ξέρει πολύ καλλίτερα από τον καθένα μας τους «ακραίους ισλαμιστές», αφού από το 2011 η Γαλλία τους εφοδιάζει με όπλα, αφού ο υπ. εξ. του, Λωράν Φαμπιούς, έχει δηλώσει από το 2012 (στην συνδιάσκεψη των «Φίλων της Συρίας» στο Μαρακές) ότι η Αλ Νούσρα στην Συρία «κάνει πολύ καλή δουλειά», κι αφού όλο το 2014 τους εφοδίαζε μαζί με την αμερικακανο-τουρκο-εμιρατο-συμμαχία και όποιους αλλους πρόθυμους, με όπλα, την ώρα που διακύρητταν ότι μάχονται το ΙΣΙΛ στο Ιράκ.
Τι θα πει «ακραίοι» κύριε Βαλς;
Απ’ αυτό εδώ το αλληλέγγυο αγκαζέ ζευγαράκι υπονοείτε ότι ο ένας είναι «ακραίος» κι ο άλλος «μετριοπαθής»; Κι εμείς κινδυνεύουμε από το «ακραίο», ενώ ο μετριοπαθής μπορεί να σφάζει ανενόχλητα τον κόσμο για να πέσει ο Άσαντ επειδή έτσι σας λένε να πείτε οι χειραγωγοί σας απ’ την Ουάσιγκτων ή επειδή είστε προέκτασή τους από κάθε άποψη;

Η απάντηση στο ερώτημα πώς το ξέρετε κύριε Βαλς, θα μπορούσε να είναι, οι καλές πληροφορίες!
Κατά «σύμπτωση» οι τρομοκρατικές επιθέσεις ακολούθησαν το σενάριο της άσκησης που είχε γίνει λίγο πριν, όπως κατά «σύμπτωση» όλες οι τρομοκρατικές επιθέσεις και της Νέας Υόρκης (2001) και της Μαδρίτης (2004) και του Λονδίνου (2005), έγιναν σύμφωνα με τα σενάρια ασκήσεων που είχαν προηγηθεί.
Παντού ψιθυρίζεται, όλο και δυνατότερα, ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται, ούτε όπως μας τα λέτε….
Εξάλλου το ρητό «Με την εξαπάτηση γίνεται ο πόλεμος» είναι μάλλον οικείο στον πρωθυπουργό και σε αρκετούς από την ηγεσία της Γαλλίας.
Έτσι λοιπόν ο κύριος ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ!
Οι «ακραίοι» μισθοφόροι ϊσλαμιστές μας απειλούν… Όχι οι άλλοι, οι μετριοψυχοπαθείς μισθοφόροι ισλαμιστές! Εκείνοι είναι οι καλοί! Θέλουν να ρίξουν τον «κακό» Άσαντ.
http://www.voltairenet.org/local/cache-vignettes/L400xH235/1-4773-87322-44e46.jpg ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ, λοιπόν, ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ, οι «ακραίοι»;
Εκεί που βρίσκουν και τα toyota και τις στολές και τα αμερικανικα και τα γαλλικά όπλα, τις γερμανικές χειροβομβίδες, και όλον τον εξοπλισμό τους, έτσι;;;

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ κύριε Βάλς; Ο Ίδιος που προμηθεύει κι εσάς με τις καλές παραπληροφορίες;
Αν τα έχουν σημαίνει ότι ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, χωρίς να γίνεται λόγος και χωρίς να ενοχλείται η τηλεοπτική ευαισθησία όλων υμών των εκλεκτών..
Τα χρησιμοποιούν οι προστατευόμενοί σας, που πληρώνονται από σας αλλά ο «κακός» είναι πάντα ο Άσαντ…
Θα μας πείτε λοιπόν ποιος απ’ όλους σας, κύριοι, τους προμηθεύει τα χημικά που χρησιμοποιούν εναντίον της Συρίας και με τα οποία ισχυρίζεστε ότι απειλούν και τους Ευρωπαίους πολίτες ή θα τα ανακαλύψουμε από τα από τα χρησιμοποιημένα δοχεία;
http://www.thetruthseeker.co.uk/wordpress/wp-content/uploads/2013/09/Syrian-rebels-chemical-weapon-artillary-canister.jpgΊσως τελικά να χρειάζεται κι αυτό για να δουν επιτέλους οι Ευρωπαίοι σε τι εγκληματίες εμπιστεύονται τα ηνία των χωρών τους και τι διαπράττετε κι εναντίον τους και εναντίον άλλων λαών την ώρα που μας πουλάτε αντιΤρομοΚρατολογίες και φούμαρα πολιτικής ορθότητος.

Ούπςςςς! Αυτοί με τα χημικά, δεν είναι «ακραίοι ισλαμιστές» κύριε Βαλς!
Αυτοί με τα χημικά είναι οι προστατευόμενοί σας, οι μετριοψυχοπαθείς του FSA!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...