Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ


Oι Ρώσοι σφυροκοπούν τους Τουρκμάνους Τζιχαντιστές στην #Latakia και ο Ερντογαν κατεβάζει άρματα στα συροτουρκικά σύνορα.
Ως Ρωσικά αντίποινα χαρακτηρίζεται το σφυροκόπημα των Τουρκμάνων Τζιχαντιστών στην #Latakia δηλαδή στην περιοχή που βομβάρδιζε το Ρωσικο Su-24 πριν το καταρίψουν απροειδοποίητα οι Τουρκοι δολοφόνοι
Σύμφωνα με πληροφορίες αυτόπτων μαρτύρων της περιοχής της βόρειας Λατάκειας βομβαρδιστικά SU-24 και MI-24 ελικόπτερα της Ρωσικής πολεμικής αεροπορίας έχουν ήδη πραγματοποιήσει πάνω από 35 αεροπορικές επιθέσεις στους ορεινο΄ς όγκους της περιοχής, ακολουθόντας την ίδια διαδρομή που είχε ακολουθήσει και το καταριφθέν απο τους Τούρκους ρωσικό SU-24.
Απο την πλευρά τους οι Τούρκοι, θέλοντας να διασφαλίσουν την παραμονή των τουρκμάνων στην περιοχή, έχουν ξεκινήσει την μεταφορά αρμάτων μάχης προς την Συροτουρκική μεθόριο, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας εισβολής στα Συριακά εδάφη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...