Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Συνέλλαβαν τους ρεπόρτερ που αποκαλύψαν το κομβόϊ με όπλα που έδινε ο Ερντογαν στο ISIS

Ο Αρχισυντάκτης της Τζουμχουριέτ (Cumhuriyet) Can Dündar και ο  Erdem Gül της Χουριέτντέιλ (hurriyetdaily) στην Αγκυρα συνεληφθησαν για…»τρομοκρατια» επειδη με ρεπορτάζ τους αποκαλυψαν βιντεο με κομβοι όπλων που έστειλε η ΜΙΤ (Τουρκική Μυστική Υπηρεσία) στου Τουρκμανουν της Latakia .
Οι Τουρκμανοι είναι Τουρκικής καταγωγής Συριοι που πολεμούν για το ISIS. Σε πληρη αντιστροφή της πραγματικότητας ο Ερντογκαν διέταξε να συλληφθούν οι δημοσιογράφοι για κατασκοπία, συνωμοσία κατά της Μητέρας Τουρκίς και συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση
Οι δημοσιογράφοι είχαν αποκαλύψει στις 29 Μαϊου ντοκυμαντέρ με βίντεο που αποκάλυπτε κομβοι της MIT να στέλνει οπλα σε συμμαχους του ISIS.

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...