Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 12 ετών κατρακυλά η τιμή του πετρελαίου, η οποία διολισθαίνει κάτω των 33 δολαρίων ανά βαρέλι

Στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 12 ετών κατρακυλά η τιμή του πετρελαίου, η οποία διολισθαίνει κάτω των 33 δολαρίων ανά βαρέλι. 
Συγκεκριμένα, τα συμβόλαια WTI υποχωρούν αυτή την ώρα (9.54) κατά 5,2% στα 32,22 δολάρια ανά βαρέλι, σημειώνοντας το χαμηλότερο επίπεδο από τον Δεκέμβριο του 2003.

Την ίδια ώρα, τα συμβόλαια Brent στο χρηματιστήριο του Λονδίνου καταγράφουν πτώση στο 5,7% και τα 32,27 δολάρια ανά βαρέλι, υποχωρώντας στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Ιούνιο του 2004.
– See more at: http://left.gr/news/se-hamilo-12-eton-i-timi-toy-petrelaioy?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+leftgr+%28left.gr%29#sthash.Vr5AKJjZ.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...