Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Βόμβες για το δεξί χέρι του Μητσοτάκη από την εκπρόσωπο της διεθνούς οργάνωσης κατά της διακίνησης παιδιών.

Η Ναταλία Μπαϊράμ εκπροσωπεί ανήλικα αγόρια που κατονομάζουν τον Νίκο Γεωργιάδη ως τον βιαστή τους. 

Στο τηλεοπτικό δίκτυο Hellasnet παραχώρησε συνέντευξη η Μολδαβή δικηγόρος, Ναταλία Μπαϊράμ που κατέθεσε στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση των τεσσάρων ανήλικων θυμάτων παιδεραστίας του κυκλώματος στο οποίο εμπλέκεται ο Νίκος Γεωργιάδης. Η δικηγόρος του μολδαβικού τμήματος της διεθνούς οργάνωσης για την καταπολέμηση του Trafficking, LaStrada, που ήρθε την Τετάρτη στην Ελλάδα προκειμένου να καταθέσει στις ελληνικές Αρχές και να προσκομίσει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για την υπόθεση Γεωργιάδη, επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα του HOT DOC.
Η Ναταλία Μπαϊράμ περιέγραψε στο στούντιο του Hellasnet τον τρόπο που λειτουργούσε το κύκλωμα.
Υπενθυμίζεται ότι οι αποκαλύψεις που δημοσιεύονται στο περιοδικό HOT DOC περιλαμβάνονται στη δικογραφία την οποία ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Δημήτρης Γκύζης, διαβίβασε άμεσα στη διεύθυνση Καταπολέμησης Οργανωμένου Εγκλήματος και συγκεκριμένα στο τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων (Trafficking), προκειμένου να διερευνηθεί εάν ο Νίκος Γεωργιάδης έχει διαπράξει στο παρελθόν κακουργήματα κατά ανήλικων αγοριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...