Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Ψηφίστηκε η τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες...

Υπερψηφίστηκε από τη Βουλή η τροπολογία της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες έπειτα από σφοδρή αντιπαράθεση.
Ειδικότερα, την...
τροπολογία για το ΕΣΡ (αριθμός 140) υπερψήφισαν 153 βουλευτές, καταψήφισαν 101, ενώ «παρών» δήλωσαν 2, σε σύνολο 256.

Υπέρ τάχθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, ενώ την καταψήφισαν όλα τα κόμματα τη αντιπολίτευσης, πλην του ΚΚΕ που δήλωσε παρών.

Από τους πολιτικούς αρχηγούς μόνο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν παρόντες στην ψηφοφορία και ψήφισαν.
Ειδικότερα, από την ψηφοφορία απουσίαζαν:
Από τη ΝΔ οι Αντώνης Σαμαράς, Κώστας Καραμανλής, Όλγα Κεφαλογιάνη, Κατερίνα Παπακώστα, Μάριος Σαλμάς, Κωνσταντίνος Βλάσης, Κωνσταντίνος Κοντογιώργης, Βασίλης Γιόγιακας, Θεόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης, Αθανάσιος Δαβάκης, Βασίλης Οικονόμου και Γιώργος Βαγιωνάς.
Από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη οι Φώφη Γεννηματά, Λεωνίδας Γρηγοράκος, Μιχάλης Τσελέπης.
Από τη Χρυσή Αυγή οι Ηλίας Κασιδιάρης, Νικόλαος Μίχος, Χρήστος Χατζησάββας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Δημήτρης Κουκούτσης, Γιάννης Λαγός.
Από το ΚΚΕ οι Δημήτρης Κουτσούμπας, Θανάσης Παφίλης, Χρήστος Κατσώτης, Αλέκα Παπαρήγα, Λιάνα Κανέλη, Νικόλαος Μωραίτης, Γιάννης Γκιόκας, Μανώλης Συντυχάκης, Ιωάννης Δελής, Γιώργος Λαμπρούλης, Σταύρος Τάσσου, Κωνσταντίνος Στεργίου, Διαμάντω Μανωλάκου.
Από το Ποτάμι οι Σταύρος Θεοδωράκης, Χάρης Θεοχάρης, Κατερίνα Μάρκου, Κωνσταντίνος Μπαργιωτάς.
Από τους Ανεξάρτητους βουλευτές ο Στάθης Παναγούλης.
Από τους ΑΝΕΛ ο Κώστας Ζουράρις.
Από την Ένωση Κεντρώων ο Ιωάννης Σαρίδης.

Την τροπολογία 143 για την Επιτροπή Ανταγωνισμού, υπερψήφισαν 153 βουλευτές, καταψήφισαν 91. Υπέρ της τροπολογίας, ψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος. Κατά, ψήφισαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, του Ποταμιού και της Ένωσης Κεντρώων, ενώ «παρών» δήλωσαν 12 από τους παρόντες βουλευτές του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...