Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Φλερτάρουν με ισόβια κάθειρξη οι εκλεκτοί του ΣΥΡΙΖΑ για τις 4 τηλεοπτικές άδειες

Αν υποθέσουμε ότι ο Λοβέρδος προστατεύει τα συμφέροντα των ήδη υπαρχόντων διαπλεκόμενων μηντιαρχών-καναλαρχών με ενδιαφέρον αναμένουμε να δούμε ποιοι είναι οι 4 “Κορλεόνε” στους οποίους η κυβέρνηση Τσίπρα φιλοδοξεί να δώσει τις ισάριθμες τηλεοπτικές άδειες. Κι αυτό γιατί τα ονόματα που ακούγονται για τους εκλεκτούς καναλάρχες του ΣΥΡΙΖΑ παραπαίμπουν σε 3 ποινικούς κώδικες της Ελλάδας, της Τουρκίας και της Γαλλίας. Τα ονόματα τα οποία ακούγονται ως εκλεκτοί του Παππά θα μπορούσαν να βρεθούν με ισόβια κάθειρξη στις φυλακές των αντίστοιχων χωρών-του Κορυδαλλού συμπεριλαμβανομένου.
Πρόσφατα οι γαλλικές εφημερίδες έκαναν λόγο για εκτεταμένη διαφθορά στο χώρο της αιολικής ενέργειας-παραθέτουμε τα σχετικά δημοσιεύματα.
Καλούμε λοιπόν τους Τσίπρα-Παππά να μας πουν σε ποιους σεσημασμένους για την Δικαιοσύνη επιχειρηματίες επιθυμούν να παραχωρήσουν τις διαβόητες 4 τηλεοπτικές άδειες. Για την ιστορίας σάς ενημερώνουμε ότι Γερμανοί δημοσιογράφοι ετοιμάζουν μεγάλη έρευνα για τη μηντιακή ζούγκλα στην Ελλάδα με αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν αίσθηση στους κουτόφραγκους καθώς θα εμπεριέχουν και τα ιλιγγιώδη ποσά των θαλασσοδανείων. Τα καλύτερα έρχονται…

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...