Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Ν. Παππάς: «Τζάμπα καβαλάρηδες των συχνοτήτων δεν θα έχουμε»


Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παρόν», αναφέρθηκε, για ακόμη μια φορά, στα καυτά θέματα της επικαιρότητας.

Εμφανίστηκε βέβαιος ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), αναφορικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, διότι η όλη διαδικασία που έχει ακολουθηθεί σύμφωνη με το Σύνταγμα και πλήρως θωρακισμένη νομικά, ενώ δήλωσε αποφασισμένος να σπάσει το τρίγωνο της διαπλοκής «κανάλια-τράπεζες-πολιτικοί».
Υπεραμύνθηκε της απόφασης της κυβέρνησης να δοθούν 4 άδειες για τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας, απόφαση που όπως υποστηρίζει ελλείφθει με όρους οικονομικής βιωσιμότητας. Τόνισε δε ότι όποιοι από τους σταθμούς δεν πάρουν άδεια, η Digea είναι υποχρεωμένη εκ του νόμου να διακόψει το σήμα τους. «Τζάμπα καβαλάρηδες των συχνοτήτων δεν θα έχουμε». Αυτοί οι σταθμοί θα μπορούν να εκπέμπουν μέσω διαδικτύου, ή μέσω δορυφόρου ή να μπουν στη συνδρομητική τηλεόραση.

Ο κ. Παππάς άσκεισε σκληρή κριτική στη ΝΔ όταν αναφερόμενος στην υπόθεση με το κύκλωμα των εκδοτών-δημοσιογράφων που εκβίαζαν για να αποσπούν κρατική διαφήμιση, είπε ότι αυτή (η ΝΔ) αντιδρά διότι «έχει λερωμένη τη φωλιά της», αφού «κάτω από τις φτερούγες της έβρισκαν κάλυψη πολλοί»
Για την απόφασή του να καταθέσει μήνυση υπογράμμισε ότι από ορισμένους επιχειρείται «μια συστηματική διαστρέβλωση και μια συκοφάντηση ότι το κύκλωμα αυτό λειτουργούσε δήθεν για λογαριασμό της κυβέρνησης»
Αναφορικά με τις κρίσιμες ψηφοφορίες για το ασφαλιστικό και το φορολογικό δήλωσε βέβαιος ότι η κυβερνητική πλειοψηφία θα εμφανιστεί συμπαγής στη Βουλή "...αναλαμβάνοντας την ευθύνη να τα λύσει οριστικά και με τον κοινωνικά δικαιότερο τρόπο".
Χαρακτήρισε τα σενάρια περί οικουμενικής κυβέρνησης «Όνειρα θερινής νυκτός όσων ονειρεύονται να επανέλθουν δια της πλαγίας στις καρέκλες που τους στέρησε ο λαός»


Τέλος αναφερόμενος στο προσφυγικό δήλωσε ότι η Ελληνική Κυβέρνηση «έχει κινηθεί σε όλα τα επίπεδα, ώστε αφενός να πιέσει για τη λύση του προβλήματος στις περιοχές της σύρραξης, αφετέρου να εξασφαλίσει τις ευρύτερες δυνατές συμμαχίες για να αντιμετωπιστούν οι προσφυγικές ροές και να απομονωθούν οι λογικές των τειχών στα σύνορα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...