Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Οι Έλληνες εισαγγελείς έδειξαν τον δρόμο…

Οι Έλληνες εισαγγελείς έδωσαν ηχηρό μήνυμα απέναντι σε όσους επιθυμούσαν να βρουν πατήματα στην Ελληνική δικαιοσύνη για να συνεχιστεί η ιδιότυπη σιωπή απέναντι στην ασυδοσία των ισχυρών έναντι της Ελληνικής κοινωνίας. Μεθοδεύσεις που είχαν πάρει διαστάσεις χιονοστιβάδας με τις επιθέσεις της διαπλοκής κατά της έντιμης προέδρου του Αρείου Πάγου με προφανή στόχο να ανακόψουν την επιχείρηση «καθαρά χέρια» που εξελίσσεται τους τελευταίους μήνες σε όλα τα επίπεδα.
Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών στην ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος απέδειξαν ότι οι Έλληνες εισαγγελείς δεν θα ανεχθούν οποιαδήποτε προσπάθεια για συγκαλυψη ακόμα και αν αυτή εμφανίζεται με πρόσχημα την «νομιμοφροσύνη». Έτσι, ο τέως πρόεδρος Τζαβέλλας και ο γραμματέας Ζημιανίτης, που είχαν αντιδράσει στην αξιοποίηση των λιστών φοροφυγάδων ως αποδεικτικά στοιχεία, όχι μόνον έχασαν τις θεσεις τους, αλλά δεν εξελέγησαν καν!
Γεγονός πρωτοφανές αλλά και ενδεικτικό της απόφασης των Ελλήνων εισαγγελέων να υπηρετήσουν το Δίκαιο του έθνους και όχι τις όποιες δυνάμεις και ισορροπίες συνδιαλλαγής.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...