Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Δημοσκοπηση – έκπληξη στην Αμερική δείχνει τον αριστερό Σάντερς να σαρώνει στους στρατιωτικούς!

Οι Donald Trump και Bernie Sanders πρώτες επιλογές για τους στρατιώτες των ΗΠΑ
Έρευνα που δημοσιεύθηκε στους Military Times αποκαλύπτει ότι ο Donald Trump συγκεντρώνει την μεγαλύτερη υποστήριξη (27%) στο προσωπικό των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων σε σχέση με όλους τους υποψηφίους. Ο Bernie Sanders ακολουθεί με 22%, τρίτος ο Ted Cruz με 17% και η Hillary Clinton καταϊδρωμένη στην τέταρτη θέση με 11%.
Η έρευνα έγινε σε δείγμα 931 εν ενεργεία και εφέδρων στρατιωτικών και εθνοφρουρών.
Τα σχήματα δείχνουν το συνολικό ποσοστό και τα επιμέρους ποσοστά για τον Στρατό, Αεροπορία, Ναυτικό και Πεζοναύτες.
​Η κατάταξη δείχνει τον θετικό αντίκτυπο που έχει το μήνυμα του κάθε υποψηφίου στους στρατιωτικούς των ΗΠΑ. Ένα από τα περισσότερο αξιοσημείωτα στοιχεία είναι ότι οι στρατιωτικοί δεν «τσίμπησαν» την προπαγάνδα ότι οι Trump και Sanders δεν έχουν πείρα σε διεθνείς σχέσεις και δεν έχουν «αναγνωρισμένους ειδικούς» σε θέματα ασφάλειας. Αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως αμφισβήτηση των προτύπων διακυβέρνησης κυρίως στον τομέα των «αναγνωρισμένων ειδικών», ποιοι τους παρέχουν «αναγνώριση», με ποια κριτήρια κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...