Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ – ΜΑΜΟΥΘ ΟΙ ΑΡΧΕΣ! Περίεργη σύμπτωση οι επιθέσεις στην έντιμη Θάνου την ώρα που…

…σπάει το μεγαλύτερο απόστημα στην ιστορία του Ελληνικού κράτους!
Αυτό δείχνουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως, με συνδυασμό τους λογαριασμούς από τρεις διαφορετικές λίστες, εμβάσματα καταθέσεων και ροή μαύρου χρήματος από εκβιασμούς και «αμοιβές» που φαίνεται να κατέληγαν σε πρόσωπα «υπερανω υποψίας», ισχυρού πολιτικού ενδιαφέροντος.

Εντύπωση μάλιστα προκαλεί η «σύμπτωση» εμβάσματος εμπλεκόμενου δικηγόρο στην υποθεση των εξοπλιστικών, προς υπεράκτια εταιρεία που διερευνάται τουλάχιστον για τρία εμβάσματα ακόμα σε συνδυασμό με «ΠΕΡΙΕΡΓΗ» κοινοβουλευτική εξέλιξη για την ίδια υπόθεση, λίγες ημέρες μετά.
Όπως επίσης εξωφρενική υπόθεση με συμμορία καθηγητών και δικηγόρων, εξαιρετικά κοντα σε προηγούμενη κυβερνηση που έτρωγαν εγγυήσεις από τους πελάτες, τους έκλειναν φυλακή και έπειτα τους εκβίαζαν ζητώντας υπέρογκα ποσά «για να πάρει και ο υπουργός» ώστε να αποφυλακιστούν!
Εντύπωση επίσης προκαλούν οι επιθέσεις πασοκτζήδων στην κυρία Θάνου, την έντιμη λειτουργό που ειναι αποφασισμένη να σπάσει το απόστημα μεχρι τέλους.
Μέρος αυτών των αποκαλύψεων ενδέχεται να ακουστεί επισήμως και κατα την συζήτηση για την διαφθορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...