Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Σκληρή ανακοίνωση του πρωθυπουργού για ΝΔ – Κουμουτσάκο

Με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Αλέξη Τσίπρα, καλεί τον εκπρόσωπο της ΝΔ «μαζί με την αγωγή που ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου, η οποία έπραξε το αυτονόητο ζητώντας εξηγήσεις, να προσκομίσει και όλα τα τιμολόγια – τόσο αυτά που έχουν δημοσιευθεί όσο και αυτά που δεν έχουν δημοσιευθεί – και αφορούν τις έμμισθες σχέσεις της ΝΔ με τους κατηγορούμενους για την υπόθεση των εκβιαστών». Στην ανακοίνωση τονίζεται επίσης ότι «εδώ και ένα περίπου μήνα η ηγεσία της ΝΔ παριστάνει τον «κινέζο» στο μπαράζ των δημοσιευμάτων που αποκαλύπτουν την έμμισθη σχέση...
του κόμματος με κατηγορούμενους για εκβιασμούς» και καταλήγει: «τα τιμολόγια των 18.000 μηνιαίως από το λογιστήριο της ΝΔ, έχουν δημοσιευθεί. Εξηγήσεις δεν δόθηκαν».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ!

Πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...