Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Τα ρέστα του παίζει ο Πρετεντέρης...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΛΕΒΕΝΤΗ! 
Τα "ρέστα" του έδωσε ο κύριος Πρετεντέρης στο Βήμα, ξεπερνώντας ακόμα και τον επικό κυρ Μπάμπη που ζητούσε ισχυρή κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου με σοβαρή Χρυσή Αυγή!
Ο κύριος Πρετεντέρης που θέλει την …κωμική Χρυσή Αυγή του Λεβέντη στην κυβέρνηση, δεν ξεχνά να αναφερθεί και στην ισχυρή Φώφη μαζί με το ισχυρό Ποτάμι ως εταίρους του… Λεβέντη!

Φυσικά Φώφη και Ποτάμι δεν έχουν βγάλει κάποια διαρροή ως απάντηση στο εκπληκτικό άρθρο Πρετεντέρη. Που να τολμήσουν άλλωστε. Και με τους κόκκινους Χμερ να προτείνει το «Βήμα» να συγκυβερνήσουν, θα το κάνουν.
Αλλά ο έρμος ο Μητσοτάκης; Που ο Λεβέντης προφήτευε «καρκίνο για όλα του τα σόγια»; Θα ξαναπάει να φάει στον ΔΟΛ μετά από αυτό;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...