Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Συνελήφθη στο Βέλγιο ο μακελάρης του Παρισιού !

Συνελήφθη ο υπ’ αριθμόν 1 καταζητούμενος για τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Νοεμβρίου στο Παρίσι, Σαλά Αμπντεσλάμ μετά από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στο Βέλγιο.
O Σαλά Αμπντεσλάμ είναι γεννημένος στις Βρυξέλλες δηλ. Βέλγος υπήκοος που στρατολογήθηκε σε Τζαμί που χρηματοδοτειται από την Τουρκία.
Οι πρώτες πληροφορίες, ανέφεραν έναν τραυματία κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ενώ ο Βέλγος πρωθυπουργός, Σαρλς Μισέλ έφυγε εκτάκτως από τη Σύνοδο Κορυφής των 28 ευρωπαίων ηγετών.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο Σαλά Αμπντεσλάμ, ενδέχεται να τραυματίστηκε σήμερα το απόγευμα.Το τηλεοπτικό δίκτυο RTL ανέφερε ότι ένας δημοσιογράφος του που ήταν αυτόπτης μάρτυρας είδε ένα πρόσωπο να πέφτει στο έδαφος κατά τη διάρκεια της επιχείρησης αυτής. Σύμφωνα με την εφημερίδα DH, ο τραυματίας είναι ο Σαλά Αμπντεσλάμ ο οποίος έχει περικυκλωθεί από αστυνομικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...