Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΕΛΦΩΝ 05.05.16

Παρακαλούμε όπως την 5η Μαϊου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00΄ προσέλθετε στην Άμφισσα και στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο ισόγειο του Δημοτικού καταστήματος στην πλατεία Κεχαγιά & Αθανασοπούλου, σε δημόσια συνεδρίαση, με θέματα:
1. Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2016. (Εισηγητής: κ. Δημήτριος Κοϊβαρης, προϊστάμενος Οικ/κών Υπηρεσιών).

2. Τροποποίηση της αριθ.182/2016 απόφασης Δ.Σ. με θέμα «Έγκριση συνδιοργάνωσης Δήμου Δελφών – Περιφέρειας Στ. Ελλάδας – Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, για το «ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2016»). (Εισηγητής: κ. Αριστείδης Αγγελόπουλος, Αντιδήμαρχος).

3. Λήψη απόφασης για εκμίσθωση Τουριστικού Περιπτέρου Κάστρου ΄Αμφισσας. (Εισηγητής: κ. Δημήτριος Σπανόπουλος, υπάλληλος Γρ. Κληροδοτημάτων & Περιουσίας του Δήμου).
 

4. Έγκριση Κανονισμού εμποροπανηγύρεων. (Εισάγεται από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, εισηγήτρια κ. Τριανταφυλλιά Πιλάλα – Τσακίρη).
Ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ


Διαβάστε τις εισηγήσεις των θεμάτων ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...