Σάββατο 30 Απριλίου 2016

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΩΚΙΔΑΣ: Δυο χρόνια μετά την δολοφονική επίθεση στο Α. Τ. Ιτέας...

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ Α.Τ. ΙΤΕΑΣ...
  ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. 
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ. 
ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!! 
ΑΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ Α.Τ. ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ κ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ Α.Τ. ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ, ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ...ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ. 
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΣΤΟ Α.Τ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΙΚΟ ΚΑΡΑΠΑΝΟ, ΒΑΣΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ και ΣΤΑΥΡΟ ΤΣΕΚΟΥΡΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΚΑΙ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΙΤΙΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ. 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...