Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Πρόταση για εδώλιο στην υπόθεση 'παραδικαστικό νο.2'


Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ζητά να παραπεμφθούν συνολικά 110 άτομα, κατηγορούμενοι για την αποκαλούμενη υπόθεση "παραδικαστικό νο 2", η αντεισαγγελέας Εφετών, Παν. Φάκου.

Μεταξύ των ονομάτων που αναφέρονται στην πολυσέλιδη εισήγηση, προτείνεται μα δικαστούν ο Ιάκωβος Γιοσάκης, ο δικηγόρος Πέτρος Λεωτσάκος και πλήθος άλλων προσώπων επιχειρηματιών, συμβολαιογράφων και άλλα. Κατά περίσταση κατηγορούνται για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της ψευδούς βεβαίωσης και άλλα.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τα μέλη του κυκλώματος εντόπιζαν ακίνητα-φιλέτα, ακατοίκητα και εγκαταλελειμμένα, τα καταλάμβαναν αυθαίρετα και ιδρύοντας εικονικές εταιρίες τα εμφάνιζαν ως ιδιοκτησίας άλλων μελών του κυκλώματος. Φέρονται δε να εξαπατούσαν δικαστήρια, αλλά και να υπόσχονται έναντι "δώρου" την απεμπλοκής από υποθέσεις, λόγω διασυνδέσεων στη Δικαιοσύνη.
Τον τελευταίο λόγο έχει πλέον το συμβούλιο Εφετών, το οποίο και θα αποφανθεί αν και ποιοι κατηγορούμενοι να παραπεμφθούν σε δίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...