Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: «Σύσκεψη των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Δελφών για το θέμα του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας» .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα το πρωί στο γραφείο του Δημάρχου Δελφών Αθανάσιου Παναγιωτόπουλου πραγματοποιήθηκε συνάντηση- σύσκεψη των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Δελφών με περιεχόμενο την κατάσταση που αντιμετωπίζει το Γ.Ν. Άμφισσας και τα επόμενα βήματα που πρέπει να υλοποιηθούν στην κατεύθυνση της βιώσιμης λειτουργίας του.
Η συνάντηση αυτή είχε αποφασιστεί να πραγματοποιηθεί κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών, τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2016.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Δελφών Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος, ο Παναγιώτης Ταγκαλής από την "Ενωτική Πορεία Ελπίδας και Προοπτικής", ο Παναγιώτης Μέγκος των "Πολιτών στο Προσκήνιο", ο επικεφαλής της ¨Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Δελφών¨ Γιώργος Ιωσηφίδης και ο Γιώργος Δρακάκης εκ μέρους της παράταξης "Απολλώνιο Φως", ενώ παρέστη κι ο ασκών μέχρι σήμερα χρέη Διοικητή του Νοσοκομείου Ηλίας Παπαδρόσος.

Ο τελευταίος προέβη σε αναλυτική ενημέρωση των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων αναφορικά με τις τρέχουσες εξελίξεις και απάντησε στα ερωτήματα των παρισταμένων για την κατάσταση που σήμερα επικρατεί στο νοσοκομείο.
Ελάχιστος κοινός παρονομαστής που προέκυψε από τη συνάντηση και την ανταλλαγή απόψεων (και αφού όλοι οι επικεφαλής επιφυλάχτηκαν για τις ήδη γνωστές και δημόσιες θέσεις τους), ήταν ότι έχουν γίνει μεν ορισμένα βήματα προς τη στοιχειώδη βιώσιμη λειτουργία της νοσοκομειακής μονάδας του Δήμου μας ύστερα από τις διαρκείς και συστηματικές κινητοποιήσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, των υπολοίπων φορέων και της τοπικής κοινωνίας, ωστόσο απομένουν να πραγματοποιηθούν πολλά και σημαντικά ακόμα για τη θετική κατάληξη του όλου ζητήματος, με πρωταρχικό την επαναλειτουργία της Παθολογικής Κλινικής και τη διασφάλιση της ομαλής της λειτουργίας στο μέλλον.

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...