Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Η αλήθεια για τα «πλαστά πτυχία» (που δεν ειναι πλαστά)

by netakias.com
Να τονίσουμε ότι αφορά μονο κάποια συγκεκριμένα Ιδιωτικά .

Το θέμα με τα πλαστά πτυχία έχει ως εξής
Δεν μιλάμε για πλαστά πτυχία αλλά για αγορασμένα απολυτήρια ιδιωτικών τεχνικών λυκείων και ΙΙΕΚ. Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν πλαστους τίτλους, όσοι πιάνονται με τέτοιους παυονται άμεσα, αλλά πληρωμενους τίτλους. Έτσι προκύπτει και το θέμα με τις εξετάσεις μιας και είναι ο μόνος τρόπος να πιστοποιηθεί αν ο ύποπτος έχει αγορασμένο τίτλο ή όχι.
Το θέμα εκκρεμεί από το 2005 και ο νόμος περί εξετάσεων ως προς την αντιμετώπιση του προβλήματος είναι επί υπουργειας Γιαννακου. Οι φιλελεδες έσπευσαν να μιλήσουν για κακό δημόσιο σε ένα θέμα που τελικά αποδεικνύει τη σαπίλα του ιδιωτικού τομέα στην εκπαίδευση που πουλάει τίτλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...