Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Με αφορμή τις εξελίξεις στα μεταλλεία Βωξίτη...

Καλημέρα
Με αφορμή τις τρέχουσες εξελίξεις στα μεταλλεία, θα ήθελα να επικοινωνήσω μια παλαιότερη σκέψη που την είχα πει και σε άλλα άτομα.
Αν δεν μπορούν ή δεν θέλουν οι ποικιλώνυμοι καπιταλιστές να λειτουργήσουν τα μεταλλεία, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου αυτό να το κάνει μια επιχείρηση, (συμ)μέτοχοι της οποίας θα είναι εργαζόμενοι, Δήμος, δημότες, εργολάβοι, Περιφέριεια κλπ κοινωνικοί παράγοντες.
Μια νέου τύπου κοινωνική επιχείρηση, η μόνη που μπορεί να διασφαλίσει την εργασία, των ανθρώπων, τον κοινωνικό πλούτο και το περιβάλλον.
Εμπειρία υπάρχει, σχεδιασμός και βούληση απαιτούνται.

Με εκτίμηση
Καράμαλης Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...