Τρίτη 24 Μαΐου 2016

#Eurogroup 7,5 δις τον Ιούνιο, 2,8 τον Σεπτέμβριο. Στο χρονοντούλαπο ο “κόφτης” καθώς παγώνει η δεσμευση για πλεόνασμα 3,5% μετα το 2018!!!

Λήξη του Γιουρογκρουπ, συντάσεται κείμενο.Σε δύο δόσεις δινεται η χρηματοδότηση. 7,5 τον Ιούνιο και 2,8 τον Σεπτέμβριο. Πέρασε η θέση της Ελλαδας για μη δεσμευτικο πλεόνασμα 3,5 μετά το 2018 καθώς ετσι ουσιαστικα μπαινει στο ντουλαπι ο “κόφτης”. Σε μεταγενεστερο χρόνο οι τεχνικές λεπτομέρειες της ελαφρυνσης. Κανενα θέμα δεν τέθηκε με ΕΚΑΣ και ΥπερΤαμείο!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...