Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Τρομερή απειλή για την Ευρώπη και τον κόσμο το TTIP και CETA (audio)

Μόνο προβληματισμό και ανησυχία μπορεί να προκαλέσει το περιεχόμενο των 248 σελίδων των μυστικών διαπραγματεύσεων μεταξύ ΗΠΑ και ΕΕ για την συμφωνία ΤΤΙΡ, δήλωσε στην ΕΡΤ Χανίων η Ναταλία Τσιγαρίδου, υπεύθυνη της Greenpeace στην Ελλάδα για την περίφημη συμφωνία.
Για πρώτη φορά αποκαλύπτονται οι θέσεις των ΗΠΑ και οι εσκεμμένες προσπάθειες για να αλλάξει η δημοκρατική νομοθετική διαδικασία της ΕΕ, τόνισε η εκπρόσωπος της Διεθνούς Οργάνωσης. Οι Ευρωπαίοι υπουργοί πρέπει να εμποδίσουν την επικύρωση της CETA, η οποία εφόσον ψηφιστεί θα ανοίξει το δρόμο και για την ολοκλήρωση της TTIP. Αυτά που ζούμε με τα μνημόνια, δεν είναι τίποτα σε σχέση με τις επιπτώσεις της εφαρμογής των δύο συμφωνιών, κατέληξε η κ. Τσιγαρίδου.
Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων, η κ. Τσιγαρίδου:
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...