Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για το Μακελειό στην Πόλη από την τρομοκρατική επίθεση.11 νεκροί 36 τραυματίες

Με γεωμετρική πρόοδο αυξάνονται τα θύματα από το τρομοκρατικό χτύπημα που σημειώθηκε το πρωί στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης.
Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της Πόλης, 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 36 τραυματίσθηκαν (επτά αστυνομικοί και τέσσερις πολίτες).
Το χτύπημα έγινε με όχημα που ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά, το οποίο εξερράγη τη στιγμή που λεωφορείο της αστυνομίας περνούσε από κεντρική λεωφόρο της περιοχή του Βεζνέτσιλερ, κοντά στο τουριστικό ιστορικό κέντρο και το Πανεπιστήμιο.
Να σημειωθεί ότι αμέσως μετά την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, το ΥΠΕΞ της Βρετανίας συνέταξε ταξιδιωτική οδηγία με την οποία καλεί τους Βρετανούς πολίτες να αποφεύγουν την Τουρκία και ειδικά τις…μετακινήσεις σε χώρους μαζικής προσέλευσης, καθώς και χώρους πλησίον κέντρων ή περιπόλων των σωμάτων ασφαλείας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...