Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

«Πέταξε» στα 4.86μ. η Στεφανίδη!

Πέταξε στα 4.86μ. η Στεφανίδη – ΒΙΝΤΕΟΑπίστευτη εμφάνιση από την Κατερίνα Στεφανίδη στο gala της Φιλοθέης! Η Ελληνίδα επικοντίστρια "πέταξε" στα 4.86μ. και πραγματοποίησε την καλύτερη επίδοση στον κόσμο για φέτος και την 5η καλύτερη όλων των εποχών! Η Στεφανίδη, η οποία πραγματοποίησε φυσικά και πανελλήνιο ρεκόρ, δοκίμασε και στα 5μ. ωστόσο οι προσπάθειές της ήταν αποτυχημένες.
Η 26χρονη ξεκίνησε τον αγώνα της με έγκυρο άλμα στα 4,60 μ., επίδοση καλύτερη από το ρεκόρ διοργάνωσης και συνέχισε με τον ίδιο εντυπωσιακό τρόπο. Έβαλε τον πήχη στα 4,74 μ., και έπειτα ξεσήκωσε το κοινό με το εντυπωσιακό και έγκυρο άλμα της στα 4,86 μ., επίδοση που την φέρνει στην 5η θέση όλων των εποχών παγκοσμίως και στην κορυφή του πλανήτη για φέτος. Παράλληλα το 4,86 μ. βελτίωσε την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα στον ανοιχτό στίβο. Η Στεφανίδη στη συνέχεια εντυπωσίασε με τις προσπάθειες της στα 5,00 μ., φράγμα το οποίο φαίνεται πως είναι μέσα στις δυνατότητες της.
Η Στεφανίδη λίγο πριν ξεκινήσει τα άλματα της στον αγώνα προχώρησε σε μια ιδιαίτερη κίνηση καθώς χάρισε δύο κοντάρια της σε μικρές αθλήτριες του συλλόγου. Η αθλήτρια καταχειροκρητήθηκε για την κίνηση της αυτή και στη συνέχεια τιμήθηκε από τον σύλλογο της για τις επιτυχίες της και την προσφορά της στον αθλητισμό. Το αναμνηστικό έδωσε στην 26η ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος και ο πρόεδρος του ΑΟ Φιλοθέης Γιάννης Προβελέγγιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...