Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Αυτός είναι ο λόγος που έμειναν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο Athens Ledra με 80% πληρότητα.

4 μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο Ledra που σήμερα ξεκίνησε να αδειάζει από τους πελάτες του.
Ο άνθρωπος που είναι πίσω από το φαλιμέντο του Athens Ledra είναι ο Ευθύβουλος Παρασκευαΐδης.
Ποιος είναι άραγε ο κ.Παρασκευαΐδης?

Πρόκειται για το «P» στην κατασκευαστική εταιρεία «J&P – ABAΞ» (σ.σ. Ιωάννου και Παρασκευαϊδης) την οποία μπορεί να δει κανείς να φιγουράρει σε κολοσσιαία έργα όπως η Γέφυρα Ρίου – Αντίρριου, σε νοσοκομεία όπως το Ωνάσειο, το Ιατρικό Αθηνών και την Βιοιατρική και φυσικά σε οδικά όπου ξεχωρίζει η συμμετοχή της στην Αττική Οδό. Στο ζενίθ της, δηλαδή στις αρχές τις δεκαετίας, η προσωπική περιουσία του Eυθύβουλου Παρασκευαΐδη φέρεται να αγγίζει ή και να ξεπερνάει το μισό δις ευρώ»
Αυτός ο ζάμπλουτος τύπος λοιπόν, επέλεξε να αφήσει απλήρωτους και τελικά στο δρόμο τους εργαζομένους του, παρά να βάλει απ΄την τσέπη του και να πληρώσει όσα τους οφείλει.
Ακόμη ένα κρατικοδίαιτο λαμόγιο, που κατάπινε δημόσιο χρήμα και ΕΣΠΑ μέσα απ΄τα υπεροκοστολογημένα έργα που ανέλαβε, και τελικά χρεώθηκαν στην πλάτη του Ελληνικού λαού, που τα ξεπλήρωσε διπλά και τρίδιπλα.
Ακόμη μια κρατικοδίαιτη ρουφήχτρα δημόσιου χρήματος.
‘Ενας ακόμη μπαταχτσής που επιβεβαιώνει τους λόγους που η επιχειρηματικότητα είναι και θα είναι για πάντα δαιμονοποιημένη.
Κύριοι, δεν είμαστε εμείς αρνητικά προκατειλημμένοι μαζί τους, αυτοί είναι απατεώνες απλά.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...