Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

ΨΗΦΙΣΜΑ Δημου Δελφων για τον εκλιπόντα Κωνσταντίνο Μίχο, Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας

 ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ                                                       ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 232/02.06.2016
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
    Το Δημοτικό Συμβούλιο, α ποφασίζει ομόφωνα 

 1. Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο κατά την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας του.
  2. Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη κ αι τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στους οικείους του Εκλιπόντος .

 3. Να αναγνωστεί το παρ όν ψήφισμα και να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος στην εξόδιο ακολουθία του από τον Δήμαρχο Δελφών κ. Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο. 
4. Την ανάρτηση μεσίστιας της σημαίας στο Δημαρχείο Αμφίσσης, του Δήμου Δελφών και σε όλα τα Δημοτικά Καταστήματα στις Δημοτικές Ενότη τες, καθ ́ όλην την διάρκεια της 2 ης και 3 ης Ιουνίου 2016.
  5 . Σε ένδειξη πένθους οι υπηρεσίες του Δήμου Δελφών την 3 η Ιουνίου θα παραμείνουν κλειστές από την 12 η έως το πέρας του ωραρίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...