Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Δυο Έλληνες και ο Κούλης ( με την άδεια της Ντόρας φυσικά) στο τραπέζι της Μπίλντερμπεργκ

Κυριάκος Μητσοτάκης-πρόεδρος της ΝΔ,  Γεώργιος Λογοθέτης πρόεδρος της «Libra Group» και  Δημήτριος Παπαλεξόπουλος των «Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ», είναι οι τρεις φετινοί Έλληνες προκεκλημένοι της περιβόητης λέσχης Μπίλντερμπεργκ.
Η συνάντηση ανακοινώθηκε επίσημα ότι θα γίνει στις 9-12 Ιουνίου στη Δρέσδη (ξενοδοχείο Taschenbergpalais) στο γερμανικό κρατίδιο της Σαξωνίας. Ήδη, η τοπική κυβέρνηση της Σαξονίας απαγόρευσε τις διαδηλώσεις καθώς και τις πτήσεις σε μη επανδρωμένα αεροσκάφη και αεροπλάνα σε απόσταση περίπου 1,4 χιλιομέτρων γύρω από το ξενοδοχείο όπου θα γίνει η σύνοδος.
Από την πρώτη εναρκτήρια σύνοδο, το 1954 οι «Μπιλτερμπέργκερς», συναντώνται –επίσημα- μία φορά τον χρόνο για «ανεπίσημες συνομιλίες με απώτερο στόχο τον εμπλουτισμό του διαλόγου ανάμεσα στην Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική», όπως επισημαίνεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Λέσχης των Ισχυρών». Και παρά του ότι η πραγματική ατζέντα της διάσκεψης παραμένει απόρρητη, αναμένεται να συζητηθούν θέματα όπως η περιβόητη συμφωνία ΤΤΙΡ Διατλαντικής Συνεργασίας Επενδύσεων και Εμπορίου, οι πολιτικές εξελήξεις σε ΗΠΑ-Ρωσία-Μέση Ανατολή-Τουρκία- Κίνα, Μεταναστευτικό, μεταρρυθμίσεις, ενέργεια, τεχνολογία κλπ.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...