Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Γελάνε και τα τσιμέντα με το «μανιφέστο» των #παραιτηθείτε #MenoumeEuropi

Διαβάζω πως οι γνωστοί Μενουμευρώπηδες νεοφιλελέδες διοργανώνουν διαμαρτυρία στο Σύνταγμα τύπου «Παραιτηθείτε» και καλούν κόζμο για να διώξουν τον Τσιπροπινοτσέτ. Δεν έχουν καταλάβει οι νεοφιλελέδες οτι ο Τσίπρας είναι η μεγαλύτερη ελπίδα τους πανευρωπαϊκά.
Ας δούμε όμως τι είναι αυτα που ζητάνε γιατί εκεί είναι το γέλιο το μεγάλο..

● Ζητάμε ΑΛΛΑΓΗ πολιτικής ΤΩΡΑ. (Οι νεοφιλελέδες νομίζουν οτι οι κυβερνησεις επιλεγουν πολιτική και οτι η πολιτική η οποία υπαγορεύεται απο τους δανειστές δεν είναι αρκετά νεοφιλελεύθερη και ζητάνε ακόμα πιο νεοφιλελεύθερη πολιτική την ώρα που το ΔΝΤ βγάζει εκθέσεις οτι ο πολυς φιλελεδισμός δε φέρνει ανάπτυξη)

● Ζητάμε επιτέλους ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ χωρίς ΕΧΘΡΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ απέναντι στην υπόλοιπη ΕΥΡΩΠΗ. (Οι νεοφιλέδες, την ώρα που η Ευρώπη έχει γεμίσει ακροδεξιούς, εξαιτίας των πολιτικών που εκπροσωπούν, και την ώρα που οι «Ευρωπαίοι» περιφέρουν τον Τσακαλώτο σαν την αρκούδα στο πανηγύρι, νομίζουν οτι έχουμε Αριστερή, εχθρική -προς την Ευρωπη- κυβέρνηση)

● Ζητάμε την γρήγορη ΕΞΟΔΟ της Ελλάδας από τα Μνημόνια στα ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. (Οι νεοφιλελέδες νομίζουν οτι όταν τελειώνει η χρηματοδότηση τελειώνει και η επιτηρηση)

● Ζητάμε ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ και των νέων ΕΜΜΕΣΩΝ και ΑΜΕΣΩΝ ΦΟΡΩΝ τους οποίους επιβαρυνόμαστε για τις… ‘Αυταπάτες’ κάποιων ανεύθυνων πολιτικών. (Οι νεοφιλελέδες νομίζουν οτι οι φόροι αυτοί γίνονται BMW δημοσίων υπαλλήλων και παροχές υπηρεσιων για τους «τεμπέληδες» και οχι λεφτα που πανε στους δανειστές -ή λεφτα που δεν εισπράττονται και δημιουργουν την αναγκη για περισσοτερες «μεταρρυθμισεις»- . Επίσης έχουν την αίσθηση οτι με φιλελεδισμο δεν αυξάνονται οι έμμεσοι φόροι γιατι δε θυμουνται τίποτα απο τη μαμα τους τη Θατσερ)

● Ζητάμε ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΔΑΠΑΝΩΝ παντού, να μπει ένα τέλος στο σπάταλο κράτος. (Οι νεοφιλελεδες θεωρουν οτι το κρατος ειναι σπαταλο οταν πληρωνει συνταξεις αλλα οχι οταν μασουλανε οι ιδιοι τα ΕΣΠΑ. Α ναι αυτα ξερωγω την ωρα που εχει καταρρευσει το συστημα υγειας και που η κυβερνηση ζηταει πισω το ΕΚΑΣ απο χαμηλοσυνταξιουχους.)

● Ζητάμε άμεσα ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ της καθημερινής ζωής μας. (θελουν να βγουμε απο τα μνημονια για να γινουμε Μπαγκλαντες απο μονοι μας)

Α ναι, ζητάνε κι αξιοκρατία.. να μη βολευουν τα κομματα τους δικους τους αλλα τους αριστους που γραφουν σε πλακατ «war against the redish cliantel state!»

Οι τυποι ειναι απολαυστικοί


netakias.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...