Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Σκοτώθηκε στις δοκιμές του #MotoGP ο Λουις Σάλομ

O Λουίς Σάλομ πέθανε στις δοκιμές του MotoGP της Βαρκελώνης
Ο Ισπανός μοτοσικλετιστής, Λουίς Σάλομ, έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα κατά την διάρκεια των ελεύθερων δοκιμαστικών της κατηγορίας Moto2, στο Grand Prix της Καταλονίας, ανακοίνωσαν σήμερα Παρασκευή οι διοργανωτές του MotoGP.

«Μετά από ατύχημα κατά την διάρκεια του δεύτερου μέρους των ελεύθερων δοκιμαστικών Moto2 στην πίστα της Βαρκελώνης, με μεγάλη λύπη πρέπει να αναφέρουμε τον θάνατο του Λουίς Σάλομ», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι υπεύθυνοι του MotoGP για τον 24χρονο.
Ο Σάλομ διακομίσθηκε σε νοσοκομείο μετά το ατύχημα, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση. «Παρά τις καλύτερες προσπάθειες από το ιατρικό τιμ, πέθανε στις 16:55 τοπική ώρα (σ.σ. 17:55 ώρα Ελλάδας)», προσθέτει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...