Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Κατατέθηκε η τροπολογία για τις offshore. Αποχώρησε η Νέα Δημοκρατία

Κατατέθηκε η τροπολογία για την καθιέρωση καθολικής απαγόρευσης συμμετοχής στη διοίκηση ή στο κεφάλαιο εταιρειών που έχουν έδρα στην αλλοδαπή για τα πολιτικώς  πρόσωπα. Τροπολογία που προβλέπει φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών και ποινή από 10.000 έως 500.000 ευρώ για τους παραβάτες.
Επίσης δίνεται διορία 60 ημερών για τη μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων όσων συμμετέχουν σε τέτοιες εταιρείες


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας, κατηγόρησε την κυβέρνηση πως επιχειρεί συγκάλυψη και ανακοίνωσε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποχωρεί από τη διαδικασία. 
Με άλλα λόγια οι Οφσοράκιδες της ΝΔ που τα ονόματά τους βρίσκονται σε όλες τις λίστες, δημιουργόντας τεχνητή ένταση και κατηγορώντας την κυβέρνηση για συγκάλυψη (!!!), αποχώρησαν αποφεύγοντας την συζήτηση, καλύπτοντας ταυτόχρονα για πολλοστή φορά τα λαμόγια της παράταξής τους. χθεσινοί κλέφτες σημερινή τιμητές της νομιμότητας. Βάζοντάς το "στα πόδια" νομίζουν ότι θα απασπάσουν το ηθικό πλεονέκτημα από την Αριστερά , Τρομάρα τους!!!
Να σημειωθεί πως η κυβέρνηση θα ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...