Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Έπεσε Μαύρο στην Τουρκία: Ο Ερντογάν 'εκλεισε 130 μέσα ενημέρωσης

Σε σημερινή τους ανακοίνωση στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk, οι τουρκικές αρχές ανέφεραν ότι αποτάσσονται πάνω από 2.400 στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, μεταξύ των οποίων 149 στρατηγοί και ναύαρχοι και κλείνουν πάνω από 130 μέσα ενημέρωσης. Συνολικά 726 αξιωματικοί των ένοπλων δυνάμεων και 1.684 στρατιώτες απομακρύνθηκαν από τις τάξεις του στρατεύματος.
Επίσης έχουν τεθεί  υπό κράτηση περισσότεροι από 15.000 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 10.000 και πλέον είναι στρατιώτες.

Ταυτόχρονα, σε μία άνευ προηγούμενο απόφαση, 3 πρακτορεία ειδήσεων, 16 τηλεοπτικοί σταθμοί, 23 ραδιοφωνικοί σταθμοί, 45 ημερήσιες εφημερίδες, 15 περιοδικά και 29 εκδοτικοί οίκοι, διατάχθηκαν να αναστείλουν τη λειτουργία τους.
Και οι εκκαθαρίσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη, λέει ο Γιλντιρίμ
Συνολικά σε 8.113 ανθρώπους απαγγέλθηκαν επίσημα κατηγορίες κι αναμένεται να δικαστούν, πρόσθεσε το τηλεοπτικό δίκτυο επικαλούμενο τον υπουργό Εσωτερικών της χώρας Εφκάν Αλά.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...