Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016

Από τι ακριβώς παραιτήθηκε ο… «εθελοντής» Σκλαβούνης;

Την παραίτησή του από την ενασχόληση με την κατάρτιση του προγράμματος ανάπτυξης της ΝΔ ανακοίνωσε μέσω του δικηγόρου του ο Χρήστος Σκλαβούνης, που φέρεται να εμπλέκεται στο τεράστιο σκάνδαλο φοροδιαφυγής της UBS.
Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι:
«Προσέφερα τη βοήθεια μου στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης της ΝΔ όταν μου ζητήθηκε, σε εθελοντική βάση, μη έχοντας καμία οργανική ιδιότητα και
θυσίασα με αυτή την εθελοντική συμμετοχή, άλλους ενδεχόμενους ρόλους στην επαγγελματική μου δραστηριότητα» και ότι πήρε αυτή την απόφαση «μέχρι να κλείσει το κεφάλαιο της φερόμενης ανάμειξής μου με την παράνομη δραστηριότητα της διακίνησης μαύρου χρήματος, γεγονός ψευδέστατο». 
Το ότι η ΝΔ είναι το πρώτο κόμμα που εμπλέκεται, ως αντιπολίτευση, σε τόσα πολλά σκάνδαλα… είναι γνωστό!
Αυτό που αδυνατούμε να καταλάβουμε είναι από τι παραιτήθηκε ο Χρήστος Σκλαβούνης αφού όπως λέει ήταν εθελοντής και δεν είχε καμία οργανική ιδιότητα.

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...