Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Στεφανίδου, έσπασε το ρεκόρ της Ισιμπάγιεβα!

Την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται επιβεβαίωσε η Κατερίνα Στεφανίδη που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στο Άμστερνταμ.
Η Ελληνίδα αθλήτρια που πριν λίγους μήνες είχε κατακτήσει το χάλκινο το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που είχε γίνει στο Πόρτλαντ, έδειξε ότι είναι έτοιμη για όλα, έναν περίπου μήνα πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Η Στεφανίδη ήταν σε καταπληκτική μέρα, περνώντας με την πρώτη τα 4.55, 4.60 και 4.70, άλμα που της έδωσε και το χρυσό μετάλλιο, αφού η Γερμανίδα Ρίζιχ δε συνέχισε μετά τα 4.70 μέτρα. Η Στεφανίδη συνέχισε και πέρασε με την τρίτη τα 4.81 μέτρα, σημειώνοντας ρεκόρ αγώνων. 


Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...