Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016

Παγκόσμιος εφιάλτης η Χιλαρυ Κλίντον! Την γιούχαραν οι οπαδοί της για την νεοταξική συμφωνία TTIP

Με γιούχα και με γροθιές με κάτω τον αντίχειρα, αποδοκίμασαν την Κλίντον οι δημοκρατικοί αφού κατάφερε να περάσει στο προγράμμα των Δημοκρατικών την υποστήριξη της συμφωνίας TTIP, αν κι αναμενόμενο καθώς οι τρεις μεγαλύτεροι χρηματοδότες της Κλίντον ειναι πολυεθνικές όπως η Μονσαντο, το ίδρυμα Σόρος κι οι καπνοβιομηχανίες.
Ο Σάντερς το πάλαιψε μέχρι τέλος να μην περάσει η υποστήριξη της συμφωνίας TTIP, αλλά τελικά το μόνο που κατέφερε να περάσει ειναι ο μίνιμουμ μισθός στα $15/ώρα.
Οι δημοκρατικοί ψηφοφόροι αποχώρησαν απο την αίθουσα γιουχάροντας την Κλίντον.
Η ΤΤΙΡ είναι μια συμφωνία που δίνει εξουσίες στις πολυεθνικές υπεράνω των Κρατών και γίνεται μεταξύ Αμερικής κι Ευρώπης κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς πρακτικά και χωρίς δημοκρατικό έλεγχο Ένα παράδειγμα ασυδοσίας ειναι το περιστατικό που πολυεθνική μήνυσε την Αίγυπτο για Διαφυγόντα κέρδη επειδή αύξησε το βασικό μισθό.
Κάτι τέτοιο θα ήταν για γέλια , αλλά με συμφωνίες τύπου ΤΤΙΡ οι χώρες θα πρέπει να υποχωρούν στις πολυεθνικές, αλλιώς θα δέχονται αντίποινα από όλες τις χώρες της συμφωνίας , τύπου εμπάργκο της Κουβάς κατά τον ψυχρό πόλεμο.


Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...