Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016

Τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ ολοκληρώνονται αύριο (16/8) με το «Αγιαθυμιά έχεις ταλέντο» και διαγωνισμό καραόκε

Τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2016 ολοκληρώνουν αύριο 16 Αυγούστου το πολυήμερο ταξίδι τους με το «ΑΓΙΑΘΥΜΙΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ» αλλά και διαγωνισμό καραόκε. Το ταξίδι αυτό ξεκίνησε στις 31 Ιουλίου και χωρίς καμιά στάση, με εκδηλώσεις κάθε μέρα, φτάνει αύριο στο τέλος του.

Η αυριανή βραδιά είναι αφιερωμένη στους νέους αλλά και σε όσους αισθάνονται νέοι. Η διπλή εκδήλωση θα αρχίσει στις 8.30 με το «Αγιαθυμιά έχεις ταλέντο» όπου καλείστε όλοι να δείξτε το ταλέντο σας στο χορό, στο τραγούδι, στη μίμηση και σε οποιονδήποτε άλλο τομέα. Θα ακολουθήσει ο καθιερωμένος διαγωνισμός καραόκε. 

Ελάτε αύριο, 16 Αυγούστου, στο προαύλιο του Σχολείου της Αγίας Ευθυμίας για να ζήσουμε όλοι μαζί μια βραδιά με πολύ κέφι.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...