Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Παρ ολίγο Λαϊκός Ξυλοδαρμός του Γερμανού Προέδρου

Μετά την προτροπή της ΄Ανγκελας Μέρκελ στους Γερμανούς εργοστασιάρχες να προσλαμβάνουν πρόσφυγες, η Γερμανία ελήστεψε τα ταμεία υγείας της χώρας για να αντιμετωπίσει την προσφυγική κρίση. Η κυβέρνηση πέρασε νόμο που της επιτρέπει να αφαιρέσει ενάμισι δισεκατομμύριο ευρώ από τα ρευστά αποθέματα του δημόσιου οργανισμού υγείας ( συνολικού κεφαλαίου 10 δις, από κρατήσεις όλων των μελών, συμπληρωμένες από τους φορολογουμένους) και να μοιράσει τα χρήματα σε πρόσφυγες.
Πως θα το χαρακτηρίζατε αυτό; Παράκρουση;
Εμείς σκεφθήκαμε υπόμνηση των εντάσεων που κοχλάζουν κάτω από την επιφάνεια στη Γερμανία.
Όπως σωστά σημείωσε η Vox Day, η ελίτ της Γερμανίας σύντομα θα εισπράξει μια (σφαλιάρα) που της αξίζει, όπως ο Γερμανός Πρόεδρος Ζοακίμ Γκάουκ υπέστη άγριες αποδοκιμασίες και επίθεση στους δρόμους του Σέμπνιτς της Σαξονίας, όταν ξεστόμισε αυτή την απίστευτη δήλωση:
« Οι ελίτ (αριστοκρατίες) δεν είναι το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι ο λαός»
Η κρατική γερμανική τηλεόραση και το κρατικό ραδιόφωνο ανέφεραν πως «ελάχιστοι δεξιοί εξτρεμιστές» επιτέθηκαν στον πρόεδρο και διατάραξαν μια κατά τα άλλα ειρηνική υποδοχή του». Αυτό απλά δεν είναι η αλήθεια, όπως φωνάζει… στο βίντεο. https://www.youtube.com/watch?v=Gd5TPWXgOFQ

Ο κόσμος κραυγάζει συνεχώς «Προδότη», «Φύγε από εδώ», «Δεν θέλουμε γουρούνια της Στάζι» και «Είμαστε ο λαός!»
΄Ενας άνδρας, που σηκώνει στους ώμους του τον μικρό γιό του, φαίνεται νάχει φτύσει επάνω στον πρόεδρο, φωνάζοντας ύβρεις,. ΄Αλλοι πολίτες ακούσθηκαν να φωνάζουν «Σκοτώσατε τα παιδιά μας» και «Τι έχετε κάνει για εμάς;» .Αναχαιτίσθηκαν από αστυνομικούς με εξάρτυση ταραχών, στους οποίους το πλήθος κραύγαζε «Ντροπή σας! Προστατεύετε πολεμοκάπηλους.»
Η ένταση κλιμακώθηκε και τα ΜΑΤ αναγκάσθηκαν να χρησιμοποιήσουν ψεκασμό πιπεριού
Ο Γερμανός υπουργός Δικαιοσύνης χαρακτήρισε τους διαδηλωτές «δειλούς που προσέβαλαν τον πρόεδρο λόγω των προσωπικών τους απωθημένων». Ο ίδιος είχε αναγκασθεί να κατέβει από το βήμα σε συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς, υπό τις κραυγές «προδότη!» εκατοντάδων Γερμανών. Είχε δηλώσει ότι «θα προσαχθούν σε δίκη αμέσως, επειδή δεν μπορεί να επιτραπεί σε μια μικρή μειοψηφία να επηρεάσει το πολιτικό κλίμα στη Γερμανία.»
Η Πέγκυ Νούμαν, υπήρξε πλήρως κατατοπιστική σε άρθρο της στην Γουώλ Στρητ Τζέρναλ: « Η ευρύτερη εικόνα είναι κάτι που παρατηρούμε παντού: Οι «επάνω» διαχωρίζουν εαυτούς από τους «κάτω», αισθάνονται ελάχιστη υποχρέωση ή σχέση με αυτούς.»
Είναι ένα φαινόμενοι που παρατηρώ να εκτείνεται σε όλα τα κέντρα εξουσίας της Δύσης.
Στο πυρήνα του βρίσκεται όχι μόνο ο διαχωρισμός από, αλλά η έλλειψη ενδιαφέροντος για τη ζωή των συμπατριωτών σου, γι’ αυτούς που δεν κάθονται στο τραπέζι και που αντιλαμβάνονται πως εγκαταλείφθηκαν από τους ηγέτες τους με τον εγωισμό και την ανισσόροπη εκδοχή τους για το δίκαιο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...