Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Δήμος Δελφών: “ Τελετή έναρξης 27ης Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας Ιονίου 2016 στην Ιτέα”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η τελετή έναρξης της 27ης Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας Ιονίου 2016, στο Λιμάνι της Ιτέας, την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου.
Το απόγευμα είχε προηγηθεί ξενάγηση των πληρωμάτων που συμμετείχαν στους αγώνες στο Αρχαιολογικό Μουσείο των Δελφών.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση των πληρωμάτων του αγώνα, για την καθιερωμένη ενημέρωσή τους σχετικά με τις τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες της διαδρομής που θα ακολουθούσαν τα ιστιοπλοϊκά, στην αίθουσα του Κυριακοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου Ιτέας.

Ακολούθησε η τελετή έναρξης της 27ης Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας Ιονίου 2016.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Ελενα Κουντουρά,ο Βουλευτής Ν.Φωκίδας, ο Δήμαρχος Δήμου Δελφών, ο Δήμαρχος Δωρίδας, η Αντιδήμαρχος Δελφών  Δημοτικής Ενότητας Ιτέας, ο Πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Κοινοτήτων, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του Δήμου Δελφών, ο Πρόεδρος του Λ.Τ. Ν. Φωκίδας, η Προϊσταμένη της Εφορίας  Αρχαιοτήτων Ν. Φωκίδας, αθλητές, αθλήτριες και πλήθος κόσμου.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους Αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού οι οποίοι είχαν αφιχθεί στην Ιτέα με πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, Αξιωματικοί  του Λιμενικού Σώματος, της  Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής .
Στο πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε ανταλλαγή δώρων μεταξύ των επίσημων προσκεκλημένων.

Η βραδιά έκλεισε με συναυλία προσφορά της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας Δήμου Δελφών. 

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...